Warning: Undefined array key "options" in /home/atlanticcom/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
Explorer - Atlantic Comfort Hrvatska

EXPLORER

Explorer je tiha dizalica topline za toplu vodu za kućanstvo opremljena ACI hibridnom zaštitom od korozije, koja osigurava optimalnu uštedu energije.

Jednostavan za instalaciju, transport i rukovanje, Explorer ima podesiv smjer cijevi i nogu. Kompatibilan s četiri različite vrste napajanja i daljinskim upravljačem s vašeg pametnog telefona, Explorer donosi toplu vodu za cijelu obitelj!

Prednosti:

  • Ovaj grijač vode vrlo je fleksibilan zbog svoje sposobnosti da proizvodi toplu vodu s četiri različite vrste energije (dizalica topline, električni pomoćni kotao, bojler i solarna energija).
  • Explorer pruža udobnost u širokom rasponu temperatura uporabe (-5 do +43°C), a istovremeno održava razinu buke prilagođenu kućanstvu (samo 53 dB).
  • Explorer je kompatibilan s novom Cozytouch tehnologijom koja omogućuje daljinsko upravljanje putem vašeg pametnog telefona ili tableta
  • Jednostavan za korištenje sa svojom digitalnom upravljačkom pločom i podesivim ulazima, izlazima i nogama, Explorer je jednostavan za postavljanje i prikladan je za bilo koju vanjsku ili unutarnju instalaciju.
  • Nova digitalna upravljačka ploča prikazuje dnevno programiranje, izbor različitih načina rada i dnevnu potrošnju energije
  • Zahvaljujući velikoj optimiziranoj zavojnici za brzo zagrijavanje prilagođenoj niskotemperaturnim uređajima, Explorer pruža do 75 posto uštede energije!
  • Pametna kontrola potrošnje energije i izolacija spremnika bez CFC-a osiguravaju da grijač vode ne troši energiju
  • Fotonaponski način rada automatski omogućuje odabir solarne energije za proizvodnju opskrbe toplom vodom, što samo povećava potrošnju (temperaturu postavite noću nižu)

Udobnost topline, koja je bitna za dobrobit, postala je veliko društveno pitanje zbog potrebe za uravnoteženjem naših financijskih, okolišnih i zdravstvenih zahtjeva.

Više od 50 godina energija je sirovina koju poboljšavamo i pretvaramo u dobrobit i udobnost. Na temelju naše snažne proizvodne kulture i stalnih inovacija, ideje pretvaramo u proizvode, vještine i energiju. Inteligentni sustavi koji poboljšavaju svakodnevni život za sve.

Naša misija: kreatori rješenja udobnosti topline.

Pošaljite nam svoj upit, a mi ćemo se potruditi odgovoriti Vam u što kraćem roku!