Warning: Undefined array key "options" in /home/atlanticcom/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93
O nama - Atlantic Comfort Hrvatska

Udobnost topline, koja je bitna za dobrobit, postala je veliko društveno pitanje zbog potrebe za uravnoteženjem naših financijskih, okolišnih i zdravstvenih zahtjeva.

Time uloga GROUPE ATLANTIC postaje još važnija i jača našu misiju: “Pretvorite prevladavajuću energiju u trajno blagostanje stvaranjem toplinski ugodnih rješenja koja su ekološki učinkovita, dostupna svima i prilagođena individualnim potrebama.”

Više od 50 godina energija je sirovina koju poboljšavamo i pretvaramo u dobrobit i udobnost. Na temelju naše snažne proizvodne kulture i stalnih inovacija, ideje pretvaramo u proizvode, vještine i energiju. Inteligentni sustavi koji poboljšavaju svakodnevni život za sve.

Naša misija: kreatori rješenja udobnosti topline.

Kontinuirani i održivi rast grupe – od osnivanja GROUPE ATLANTIC 1968. godine, grupacija raste i neprestano se širi. Broj zaposlenih udvostručio se u posljednjih 10 godina (više od 8.000 zaposlenih u 2019.), a ukupni obujam poslovanja povećao se za 5 puta u posljednjih 20 godina (preko 2 milijarde godišnjeg prometa u 2019.).

Ukupno 14 strateških marki, 25 proizvodnih lokacija, 37 prodajnih ureda djeluje u GROUPE ATLANTIC, a naše proizvode plasiramo u više od 70 zemalja svijeta.

 

14 strateških marki:

Karta proizvodnje i prodajnih mjesta